previous | next
rented

Noorddammerlaan 124 I/II 1187AG AMSTELVEEN

This commercial property is Recently let by us

Description

Rijksmonument op goed bereikbare locatie in Amstelveen/Bovenkerk aan het water van De Poel, grenzend aan het Amsterdamse Bos en uitstekende parkeergelegenheid. Nabij uitvalswegen, Schiphol, winkels en openbaar vervoer voor de deur (bus). Wandelen in de zomer en (mogelijk) schaatsen in de winter tijdens de lunchpauze of voor/na werktijd. Eerste en tweede verdieping van dit fraaie vakwerkpand zijn...

Features

Type of property
Office space
Type
Office space and surgery
Construction type
Existing property
Status
rented
Surface area office space
226 m²

Description

Rijksmonument op goed bereikbare locatie in Amstelveen/Bovenkerk aan het water van De Poel, grenzend aan het Amsterdamse Bos en uitstekende parkeergelegenheid. Nabij uitvalswegen, Schiphol, winkels en openbaar vervoer voor de deur (bus). Wandelen in de zomer en (mogelijk) schaatsen in de winter tijdens de lunchpauze of voor/na werktijd.
Eerste en tweede verdieping van dit fraaie vakwerkpand zijn beschikbaar voor rustig kantoorgebruik. Gezien de uitstraling van dit monument kan met wensen van toekomstige huurders rekening worden gehouden in onderling overleg.
Indeling: Entree, hal (gemeenschappelijk), trap naar eerste verdieping, overloop, drie royale werkkamers, waarvan twee met ingebouwde kasten, keuken, toilet; trap naar tweede verdieping met brede overloop, twee ruime werkkamers en twee grote archiefruimten.
Begane grond en souterrain zijn nog in gebruik als "Parochiecentrum" ten behoeve van diverse bijeenkomsten.
Gas-, water- en elektrameters zijn gemeenschappelijk en zullen afzonderlijk in rekening worden gebracht verbruik, rekening houdend met redelijk te schatten kosten. Kortom: werken in een mooie, ontspannen omgeving in de directe nabijheid van Amsterdam.

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
no

Construction

Type of property
Office space
Type
Office space and surgery
Construction type
Existing property

Surfaces and content

Surface area office space
226 m²

Photos

map Noorddammerlaan 124 I/II 1187AG AMSTELVEEN

to Noorddammerlaan 124 I/II 1187AG AMSTELVEEN
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance